+ Digitale Rechten en Licenties  Digitale Film Productie  Digitale Producten Portfolio 
 Annotaties  Bedrijfspresentaties  Film Scanning 
 Data Opslag  Post Production  Filmindustrie (Links) 
 Digitale Audio  Content Management  Digitale Cinema 
 Digitale Film Restauratie  Financiële Diensten  Multimedia Productie 
 Digitaliseren  E-Learning  DVD 
   

Digitale Producten Portfolio

BeeldbibliotheekDe Beeldbibliotheek

De Beeldbiblitheek is een door Digital Film Center ontwikkeld educatief multimediaproduct. De beeldbibliotheek is specifiek ontworpen voor bibliotheken en biedt een rijkdom aan audiovisuele documentaires, ondersteund met contextuele informatie en met verwijzingen naar boeken, aanwezig en op te vragen in de plaatselijke bibliotheek. De inhoud van de Beeldbibliotheek wordt het best ontsloten via breedband netwerken, in verband met de hoge beeldkwaliteit.

De Beeldbibliotheek is met succes ontvangen in Nederland: in Almere in de bibliotheek en in Heerlen Parkhurst college, en in de Bibliotheek Arnhem, Den Haag, ‘s Hertogenbosch, en Amersfoort.
De volgende Europese stad die de Beeldbibliotheek voor haar burgers openbaar wil maken is de Duitse stad Düsseldorf in deelstaat NordRheinland Westfalen.

Corporate Profiles

DFC legde een collectie aan van meer dan 500 films met Corporate presentaties, van de grootste bedrijven ter wereld.
De collectie representeert de kijk van Corporates op hun geschiedenis, hun financiële tegenwoordigheid, hun toekomst.
Met behulp van kaarten kunnen speciale interessegebieden worden onderzocht en kunnen vergelijkingen worden gemaakt tussen Europa, Amerika en Azië.
De database is van grote waarde voor studenten in de economie, omdat het nieuwe inzichten geeft in ondernemingen die meer dan 75% omvatten van de economische activiteiten in de wereld.

Op speciaal verzoek kan DFC ook advies geven over corporate presentatie en visual produceren, die zich op alle punten kan meten met de besten in de wereld op dit gebied.
Onze ervaring met film en DVD productie, interactie en corporate projects kan ook een instrument zijn voor een effectieve visuele presentatie van uw organisatie.

Content Management Systemen

Digital Film Center ontwerpt en produceert content management systemen aan de hand van de specifieke behoeften van de klant.
Een content management systeem maakt onderscheid tussen invoer taken (zoals tekst en actuele informatie) en taken zoals lay-out en design. Het CMS organiseert de verschillende taken zodat de op het internet of intranet te publiceren geaggregeerde presentatie coherent is en consistent, zelfs als de multimedia componenten van verschillende stations worden gehaald.

Als DAV productiehuis biedt en voegt DFC content toe, zoals bewegend beeld op een site ter verrijking van de attractie waarde. Met een brede ervaring in corporate communications, biedt DFC een flexibel, kosteneffectief en multi-inzetbaar systeem.

Bent u ook geïnteresseerd in de digitale producten van DFC?
Contact: info@digfilm.nl


back to top of page